I dig, you dig, we dig, she dig, he dig, they dig. It’s not a very good poem, but it’s very deep.

WALLALA! Dagarna rullar på som ni vet det. Hästis och hästis och lite mera hästis. Det som skiljde idag från andra dagar var väl att jag åter jobbade med Vivve, samt att vi skiljde Kungen och Marinis åt för första gången everr, han är ju stor pojke nu och ska klara sig utan mamma, lite hjärtskärande faktiskt.
Annars har vi hunnit hitta ett Djurtillbehör hus i Mariefred, skojar inte, tror kassörskan bodde i butiken, och hon blev typ förvånad när vi tog inträde, (när hon väl kommit ner från sin lägga eller vars hon nu befann sig.) Sen handlade vi onyttigheter, såsom kattmat och pizza! Att jag vann över Vivvis i Mario Party efter att hon gett upp var väl heller ingen nyhet. Vi har faktiskt så himla mycket spel har jag insett! Det finns, förutom kort och Yatzy, Nintendo 64 med spel, playstation 2, singstar, dansmatta och guitarhero! Endå hänger vi mest framför datorerna.

Jag och Vivve ska spela Mario Party 3. Jag vinner alltid lix!


Malibu och Mjölk!


When ever your friend is talking to another person you don’t know


and you’re just standing there like

When Monsters Inc 2 comes out in November.


Little kids waiting in line:

‘Mommy I wanna be the first one to go in’

Me:


‘I’ve waiting 11 god damn years for this, I will be going in first’


Jag har en cykel, en cykel som är blå!

Godafton kära förföljare! Idag har varit en stålande dag! Menar det, solen har verkligen strålat på mig och in i mina ögon exakt hela dagen! Jag har jobbat själv och det har aldrig gått snabbare sådär på morgonkvisten. Ack så mysigt det är att jobba med hästar! Att dom skötte sig som små guldkorn gjorde inte saken sämre. Sen for vi och åt donkenmat med alla konstiga Strängnäsbarn. Verkligen, det kryllade av barn.

Ett par timmar senare var hästarna inte lika guldiga. Vivve fick assistera med mamma svärdfisk med spigg och dom var överallt och ingenstans. Krukan var dock lika guldig som hennes mankam sken i solljuset. Nä nu ska jag inte överdriva. Nu är jag sugen på choklad och vin, sen väntar på kvällsfodring! Håll tummarna för en lika fin morgondag! :)

Här får ni en missvisande bild på Krukan från en annan dag!

Morning!

Uppe igen, men jag hör faktiskt fåglar ute, vet inte om det är vårfåglar eller fåglarna som vägrar sluta skrika varje morgon vi mockar ut stallet. Jag hoppas på det tidigare alternativet! Igår hursom skulle jag och Vivve på bio. Vi tog oss in till Heron City, såg på Hamilton som var OK men inte dödsbra sen skulle vi hem, glada över att vi faktiskt hittat till Heron. Efter att ha kört på vägen vi trodde skulle ta oss hem lite för länge insåg vi att vi kört fel. Jag vet faktiskt inte riktigt vart vi hamnade men tror det var i Trosa. Drygt en timma senare rullade vi dock in på gården igen, så det kan vi ju tacka för.

Nu ska jag dricka upp min juice, sen vill pollarna ut! Tjingis!

Efter en månads jobb i Tullkammaren!

Annars verkar veckan gå ganska snabbt, menar det är redan Onsdag, drömde dock att jag försov mig, kom till nya jobbet, skulle gå och hämta något från "tvåan" (säljutbildning våning 2) som var en annan byggnad där det var massa psykfall som sprang runt, skojar inte, tror dom dödade en människa eller ngt, hursom så blev tvåan typ en hiss och jag och massa psykfall plus att ngn som typ psykfallen såg som sin mamma åkte ner till verkligheten och jag gick till jobbet, då hade det typ blivit kväll. Och jag hade missat en dag på jobbet plus säljutbildning, haha

Annars är jag supersugen på att gå på bio på Heron ikväll! Jag vill komma bort från gården, se människor och känna mig som en människa! Sen att jag vill se Hamilton som varenda annan person är det väl inget konstigt med. Vi får helt enkelt hoppas på att Vivvis blir färdig i tid så vi hinner oss iväg till den tidiga bion. Vi stallflickor måste faktiskt upp under en av dom tidigare timmarna under morgondagen.

Watch The Throne

Det jag saknar mest från mitt förra liv är att vara omringad av människor mest hela tiden. Eller åtminstone att ha möjligheten till det. Har redan känt mig rätt isolerad ett antal gånger på två veckor. Jag saknar mina Umeåkompisar, OllesOnsdagarna, springa-ner-på-stan och luncha/fika dagar som idag när man faktiskt inte har ett skit för sig, jag saknar sushimys med flickorna, eller flickorna överhuvudtaget. Jag saknar till och med mitt gamla jobb trots att jag gnällde värre än värst när jag faktiskt var tvungen att gå dit.

Annars har jag inte en endaste aning om vad jag ska hitta på längre fram. Eftersom jag inte är sådär överambitiös eller är just så himla duktig på supermånga saker så kanske jag borde hålla mig till mina pollar. Eller så blir jag Socionom, träffar nya människor och har the time of my life. Oj så jag skulle vilja bli ihopföst med en massa randommänniskor just nu. Ni vet sådär som man bli om man börjar på en ny skola/jobb, (förutom när man jobbar och bor på en gård bortom civilisation.)

Hursom så kommer inget hända på några månader, så jag och Vivve får helt enkelt vänta tills snön försvinner eller tills ljuset håller i sig längre på kvällarna så vi vågar/kan ta oss härifrån efter jobbe! Vi har egentligen så himla mycket att se!

Underbara Fredagkväll!

Efter Ted-träningen drack vi vin och pratade om framtiden. Sen tänkte vi snällt gå ut och lasta en häst som vägrade gå in i sin transport. Det tog längre tid än vi trodde..... Bästa Fredagkvällen everrr!!


Once Upon a Time

Idag är det Ted Nätterqvist träningar här. Jag är ledig och Vivve slutar strax efter tiden när träningarna börjar så vi har en massa tid att observera! Vaknade för en timma sen och har värsta hostan ever typ, feting jobbigt. Idag ska jag se på Once Upon A Time, någon typ av fantasy(?) serie som ska vara super, i alla fall om du gillar fantasy. Hur resten av min lediga dag spenderas bortsett från Ted träningen har jag inte den blekaste om. Ska tjilla och vila min kropp så jag orkar med nästa veckas arbete. Kanske läser Nellie B's fjortisblogg, söker inspiration för framtiden. Who knows? Följ med här så får ni reda på det!

XoXo/Felicia

SKOJAR BARA MED ER!

Jag och Vivve har druckit vin bland andra drycker ikväll, till det lite ost och brie, nu gör vi livslistor och smider andra planer!


Det kändes okej, när du visade mig, hur man gör något äckligt baby

Det har varit hovslagardag idag. Jag tänkte uppdatera från mobilen men det är för dålig täckning så den lägger inte upp några bilder. Nu orkar jag inte lägga in några bilder så ni får inte se vad vi haft för oss. Inte nu hursom. Men vetni? Jag har HELG nu! Så Himla Skönt. Jag lyssnar på partymusiken och snart ska jag och Vivve till Mariefred och handla mat och vinet! Jag har varit sugen på vinet så länge. Eller OK sen igår hursom. Min partner in crime jobbar tyvärr imorgon. Så vi blir nog ensamma, jag och vinet.

Umeåfolket saknar jag, och jag skulle vilja att alla skulle flytta hit och mysa med pollarna på dagarna och dricka vinet på kvällarna. Kanske händer om jag skulle börja be i en kyrka eller så.

Titta på gullgumman min!

Linnea du behöver inte kolla, för det är bara hestevideor på mig och älsklingssuzan!!

I Fuck'em, You Date'em, Im Hotter Than Satan

Har varit tröttare än någonsin förr idag. Har seriöst kunnat somna ståendes om jag velat. Hann med en tio mins PN på soffan under lunchen men mer blev det inte. Kommer sova så gott inatt. Först ska jag tjilla, sen kanske kolla hoppträning följt av middag hos stallvärden höll jag på säga.

Hästarna har varit supersöta idag, Krukan har fått lite kvalitétstid och hon är ju faktiskt så himlarns fin. Fenny och Rigolettis fick också lite myspys. Dom är så söta allihopen, men ack så jag saknar lillsuzan.

Nu har jag faktiskt styrt upp mig för en gångs skull. Från att vara tröttare än bilden på bilden ovan som faktiskt är från älsklingsumeå och myssoffan, till att se ut som en människa. Så himla skönt att komma ur stallkläderna och få se ut som folk. Eller OK, jag är inte riktigt där än, ska ta på mig ett ansikte och fixa frisyren också. Oj så jag är sugen på vin och OnsdagsOlles. Får kanske bli Malibu och mjölk. Imorgon ska det inhandlas vin och mer att fylla ut kylen med, efter imorgon är jag förresten ledig, och eftersom mamma inte kom förra helgen hoppas jag istället på den här!

KLIRR I KASSAN!

WEHO, löning idag, och semsterersättningen satt som än SMÄCK! SÅ HIMLA GÖTT! Ska dock låta den ligga kvar på kontot ett tag, ifall jag skulle vilja åka till P&L i sommar, eller kansek får för mig att åka till Alanya ännu en gång, eller varför inte Grekland med flickorna? Ja det finns så mycket man kan överväga att kanske göra när man faktiskt har pengar. Det kostar att ha kul! Den frasen ska jag typ serri tatuera in någonstans, fast nä, lite för deprimerande att bli påmind hela tiden kanske.

Snart ska jag och Vivve ner och omstrukturera pollarna. Idag kan väl få bli en bra dag, och jag kan väl blunda för mina skavsår.

The Feeding Of The 5000

HOLA. Har nästan dött idag. Men här sitter jag livs levande. Tur är väl det kan man tycka. Jag och Vivve har teamat idag nere i stallet och oj så allt är roligare och går så mycket snabbare. Vivve är en super kollega/sambo, hennes kisse säger jag ingenting om. Prata för sig själv kan han inte heller, inte mkt kissen kan alltså.

Nu ska vi knapra Citodon för våra möra kroppar sen ska vi titta på Ponnyakuten och leka de hästtöntar vi håller på att förvandlas till. En foderhäst vill jag också ha. Så himla mysigt med en liten polle. Suzan för tio år sen hade suttit som en smäck.

OK det här var inte tio år sedan men kanske sex eller sju?

Without You

TJENA BLOGGEN! Tung dag idag, men hästarna har skött sig super, till och med Krukis. Nu är det kväll och jag och Vivve leker inte så speciellt. Ska gå och dra henne bort från sin bok tror jag. Kanske borde duscha först. Ni vill inte se mig just nu, jag är så ful så det finns inte. Jag skulle vilja dricka drinkar och vara på typ Corone. När var jag någonsin sugen på att hänga på Corona liksommmmm.

Längtar till mysig morgon med Vivve och kaffe imorgon! Älskar att kliva upp tidigt!! Iallafall efter man tagit sig upp!

Grabbarna Grus, Pix och Krukis!


Idag kommer bli en tung dag!

Jag är vaken, har fodrat pollar och dricker juice plus gott morgonkaffe med mjölk. Jag och Vivve pallrade oss till Mariefred igårkväll, påvägen hem såg vi en liten rävbebeis som Vivve trodde var en hare? As random. Vivve har klagat på ont i fingertopparna i flera dagar nu, jag fick inte ont förrän idag och jag undrar hur det riktigt kommer sig. Dom känns typ skollade som när jag jobbade på Lottas, jätteskönt. Jag har också typ konstant senadrag i vänster knäveck(?) träningsvärk everywhere och det har snöat. Typ mycket jämfört med att det knappt var snö allt här för en vecka sedan! Jättekul att jobba själv idag :))))))) Nu ska jag springa ner, måste ju ge Krukan alla extra minuter jag kan ge!

What's That Dance?

Jaha, hej hej. Jag och hästarna har väl så gott som klarat oss galant, förutom att jag fått visa en lillponny vem som faktiskt bestämmer och sedan misslyckats med att göra likadant med Krukis. Men det ska vi nog få till, kommer underlätta när jag slutar åka skidskor mellan hagarna! Själv är jag helt jävla slut, och min kropp gör ondare än aldrig förr. Mjölken är förresten slut så gott morgonkaffe kommer jag heller inte få imorgon, men jag orkar verkligen inte skrapa fram bilen och åka in till Mariefred. Orkar, orkar, orkar inte. Nu ska jag äta superstarka nudlar sen ska jag och Vivve spela Tv-spel. Imorgon ska jag ju faktiskt bli bästis med Krukan.

Till höger har ni damen i fråga. Höger är alltså den hand som ni normala människor hälsar med.

Godmorgon, godmorgon, hej hopp tjalalalala, godmorgon osv osv osv

Ja det återstår att se om det är en god morgon. Hästarna har fått frulle och nu dricker jag juice plus kaffe. Juice och kaffe är så jävla bra frulle, på riktigt, det bästa som finnz! Jag och Vivve såg på War Horse igår, igen för min del, men den är ju så fin. Sen skulle vi se på Wildfire, jag tvingar Vivve att titta med mig nämnligen. Vivve har somnat varje avsnitt hittills. Vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att hålla henne vaken.
Det är verkligen supermörkt den här tiden på dygnet, och jag skulle vilja väcka Vivve så hon kunde hålla mig sällis. Första arbeta själv dagen idag. Tror att jag och pollarna ska klara oss galant!


When I Say Jump, You Say How High?

Godmorgon peeps! Jag har drömt om så mycket inatt som jag inte riktigt kommer ihåg. Ledig igen hursom, ska typ. Inte göra så himla mkt. Tvätta kanske. Ja jag tvättar nog på en gång. Annars saknar jag min häst så himla himla himla mycket. Tänk så kul vi skulle ha om hon faktiskt var här :)


Har du någonsin saltat en skrittmaskin och sedan insett att den fortfarande är hal?


Ni måste ju nästan kika, jag och Vivve har haft så roligt åt denna där uppe!

Forslunda in my heart!

Åh så jag saknar Forslunda, det var ju faktiskt ganska kult. OK det var Vivves fras egentligen, men Forslunda var ju faktiskt himla trevligt. Idag skulle jag vara asduktig och hinna med jättemycket. Istället har jag typ... diskat yttepyttelite, torkat ut några köksluckor, tagit in Cirkuz, spelat tvspel, fyllt på foder och nu dricker vi malibu. Vi handlade i Mariefred också. Kommer garran köra in i någon bil där lovar, krimskramsvägar som dom har.

Nurå. Är rädd för att Vivve snart springer till sängs, jag som vill spela kort, yatzy eller mera TVSPEL! WEHO!

Vivve vs Kaustiksodan

Igår skulle vi använda Kaustiksoda till duschen. Vi andades in Kaustiksoda damm eller vad det nu var och Vivve trodde hon skulle dö.Nu funkar iallafall duschen klockrent och jag och Felix tittar återigen på Vivve som är ute och jobbar. Nu ska jag omstrukturera och damma köksluckor! Roliga Fredag! Ikväll vill jag och Vivve in till Stockholm och se på Hamilton!


Det här lever jag med.


Trivs inte här, försöker ersätta psykisk smärta med fysisk, eller varför inte avluta eländet.

Skoja ba, slant på min vän fyrhjulingen och sen har mina naglar som är bäst i hela världen att ha när man arbetar i stall även gjort sitt. Har du en nagelsax till övers? Ring 0727-377 173, aceton mottages också. Nu ska jag rida ponny!

För den goda smakens skull!

Jag och Vivve har varit feting effektiva idag. Allt har gått supersnabbt och nu har vi fika och kaffepaus. Att det är superfint väder gör nog mycket! Sen kommer kanske mamma och hälsar på i helgen om jag har tur :) Ännu en liten ponny ska ridas idag också. Så himla bra dag :) Trots att jag var tröttare än aldrig förr imorse känns allt så himla super just nu, vi ska bara städa till lite i läggan och storhandla i Strängnäs så blir det top noch, JUSTE! Eftersom vi inte har någon mat säger jag thaimat till lunch! Kan dagen bli bättre eller?!?

Bara därför kommer säkert Krukan slita sig eller så slänger ponnyn av mig. Imorgon är jag ledig likamed sovmorgon.

Hej hej hej, jag är bara fjorton år!

Inte för att jag vet hur den låten hamnade som rubrik men fjorton hade det väl alltid varit trevligt att va. Man kan leka cool och problemfull. Oj så mycket man kan leka.

Idag har jag och Vivve dock inte alls lekt, vi har jobbat. Här ska ni få se ungefär hur kul vi har!

När vi inte kör fyrhjuling eller packar hö så brukar vi äta onyttigheter.
Eller så gör vi galoppombyten på supersöta små ponnysar!
Nu har ni fått några småbilder hursom, fler kan ni vänta er! Vivve vill spela kort nu och Felix ska tydligen vara med....

Så här i halvtid!

Vi har varit och lunchat hästar och så vidare, nu är det dags för lite egen mat. Sen ska vi rida ponnys!


Det här var jag och Vivve på vägen ner i Fredags. Idag kan vi ta lite bilder om ni vill!


GRATTIS ROLF GÖRAN BENGTSSON!

Det var då ett himla liv över Jerringpriset igår. Jerringpriset som jag inte har någon aning om vad det är eller innan igår ens visste existerade. Hursom verkar Roffe GB har vunnit, för Roffe kan ju alla vi som känner honom kalla honom för.

Godmorgon hursom. Jag och Vivve har faktiskt redan gett hästfrukost och sandat mellan hagar. Det är halvvinter här. Inte alls som hemma. Nu dricker vi morgonkaffet innan hästarna ska få lite frisk luft. Morgonkaffet är det godaste kaffet.

Felix älskar mig!

Vi myser och tittar på Vivve när hon jobbar, Felix och jag. Felix älskar nog egentligen Vivve mer än mig, men det behöver vi inte låtsas om. Jag har packat upp lite packning, och nu vet jag inte om jag ska städa, duscha eller trippa ner och se vad dom gör i stallet. Ni ska få bilder på hur det ser ut här sen, idag småsnöar det och ser inte superfint ut, vi tar det en bättre dag!

Reachers Of Civilisation


Jag har 25min batteritid kvar på datorn. Laddaren är lite för långt bort plus att jag garran väcker Dessi om jag går och hämtar den. Vivvis och Felix är en vägg bort och jag ska tänka ut en hemlig knacking. Snart är vi dock ensamma i läggan(läggorna?) och ska lära oss stå på egna ben. Jag skulle vilja ge en hård kram till så många där hemma! Jag är väldigt kramsjuk just nu.

Tjabba Tjena Hallå!

Hej hej hemskt mkt hej. Jobbat första dagen idag, och det har varit supermysigt och mina ben är supertrötta. Jag har redan förälskat mig i några småtussar, och snabbmat har vi också hunnit med. Ikväll är vinkäll två av tre inplanerade, vi roar oss också med kortspel och Mario Kart. Plus att Mariefred typ är världens mysigaste ministad.

Myspys. Imorgon är jag ledig.

Felix på landet!

Vivves kisse Felix, har idag hittat ett hål eller vad vi ska kalla det som vi inte har någon aning om vars det går till, han har hursom skrämt upp oss alla genom att krypa in i hålet, men tur var det väl att han kom tillbaks så småning om. Skulle tro att han antingen satt innanför en köksbänk utan öppning, alternativt kröp på insidan av väggarna, kanske hamnade han bakom ugnen, vi kommer nog aldrig få veta.

Idag är det ljust och fint väder i Mariefred. Vi hoppas att det håller i sig så. Snart ska vi iväg och handla förnödenheter, ikväll vill jag se på bio! Sprollar om det blir Breaking Dawn igen, den var ju faktiskt himla fin. Nu spanar Felix in hålet vi täckt för igen.


Hola! Me llamo Mimi!

Vi är FRAMME! Det tog sin lilla tid men nu är vi hursom äntligen här. I fina Mariefred. Vi har hunnit äta pizza samt dragit ut alla våra grejer från bilen och in i Vivves lilla etta. Nu är jag superduper trött, så vi kan ju skrivas mer imorgon.

HEJDÅ BLOGGEN!

Flyger söderut likt flyttfåglar

Hänger i bilen, lyssnar på musiken, dricker bubbelvattnet, värmer fötterna, tittar på Vivve som kör, tänker på alla djur i skogen.

Nämen vi är på vår väg till Sthlm, det blåser orkan, och vi passerar strax glada hudik skulle jag tro. Än så länge lever vi!

I övik på burger king har vi hunnit stanna på. Där väntade Arkan och Vahe som självklart ville vinka adjö. Nä ok, dom ska nog också till sthlm så med den försiktighet vi tar oss fram med vinkar vi snart adjö till dom.

Respektera vintervägarna!!


Alltså HALLÅE

Det pirras i magen!! Jag sitter liksom och tjillar och slö laddar ner random filmer och tänkte kolla ikapp Pretty Little Liars som om jag hade all tid i världen på mig att sitta just här i mitt lilla soffhörn. Sen kommer jag på att jag FLYTTAR imorgon?!?! AHaaAHha! Nog kommer det finnas ett soffhörn för mig även där, men jag kommer få vänja mig vid dåligt internet, hästljud under fötterna och.. typ Vivves zombieserier. Buhu, nu blev även jag resfebrig. Mycket hinner hända på ett halvår minimum. Jag saknar redan Suzie, och mamma, och jag har inte hunnit prata med Per-Erik, eller hunnit köra hans hästar, för jag har ju haft all tid i världen?!?! Annat jag inte hunnit är att boka tvätttid. Jag tog dock tiden på mig att tappa bort tvättstugenyckeln har jag märkt.

Jag flyttar imorgon. Bilen är halvpackad och jag äger faktiskt inte så himla mkt saker har jag märkt. Det känns verkligen som att jag packar för att bila ner till Stockholm, där ska jag stanna och pussa på hästar ett litet tag sen ska jag komma hem igen. Det ska jag i och för sig, om man tycker att minst ett halvår är ett litet tag. Vilket det kanske är i långa loppet. Menar vad sprollar just den här perioden för roll om hundra år liksom?

Jag flyttar imorgon.

Hejdå lägga, hejdå Kittis, hejdå älskade älsklingssuzie, hejdå alla fina vänner, hejdå familj, hejdå Per-Erik med hästar. Åh, hejdå. Vi kan mötas här på bloggen om ni saknar mig för mkt :) Beroende på mitt mobila bredband då.

Såhär posérar jag alltid när jag har ont i huvudet eller inte ser, likamed såhär kommer jag se ut när vi kör bil hela morgondagen. :)

Uäääh, sa precis hejdå till pappa, oj så jag kommer sakna pappa!

Suck my cockiness, Lick my persuasion

JAHA. Umeå.

Jag är tröttare än tröttast, men vad gör det när jag hade en supertrevlig stund med kära vänner igårkväll, inatt, imorse. Okej, imorse var dom inte lika trevliga, och läggan var inte trevlig den heller när jag såg vad vi rört till det. Men innan hemgången så bjöd syster på lunch, pizza, thai och salladsbuffé satt inte alls fel. Tack kära syster! Nu börjas det där nivet när man säger hejdå till folk. Hinner jag inte säga hejdå till er som känner sig omtyckta så ska ni inte vara ledsna. Jag kommer tillbaks igen! Jag har ju faktiskt några timmar kvar här också.
Så här fint var det igår när vi var ute och red förresten, jag och Jennisen!


När jag och Vivve nu kommer bo tillsammans så kommer jag sakna våra osammanhängande fb-konversationer.


16:09
oj jesus! haha ja hon kan få sitta på taket om hon vill!
Felicia Wester
???? varför du skriva tomma rader?
ta vatten, kasta i ansikt
och du blir ren som en blomma
Viveca Tornberg
jag skriver inte tomma rader?
Felicia Wester
jag ser inte vad jag själv skriver heller?!?!?!?1
Viveca Tornberg
HAHAH
ägd
ägd
jag kan skriva vad jag vill!

Hon vill ha vitt, hon vill ha svart, hon vill ha mig, hon vill ha allt

Jag kan inte sluta lyssna på lugna mysiga låtar. Jag har på riktigt myshumör! Lever fortfarande i  ett kärleksrus, och jag kommer sakna min häst SÅHÄR mycket. Min lilla gullestrumpa! Jag och Jennisen har iallafall varit ute och ridit på både Chipsen och Suzan. Det var superfint väder och superdupermysigt. I samma veva hann vi också göra bolaget samt köpa en AUX kabel på Jula likamed inga mer skivor! GÖTT! Jag har också hämtat ut mitt mobila bredband, är inte supersugen på att prova det dock så det får vänta tills imorgon. Nu ska jag dricka cola, kaffe och äta choklad, samt plockstäda och dammsuga. Får ju faktiskt finfrämmande ikväll och vi börjar med Bibi som ska få hjälpa mig äta ur frysen!

Desert Rain

Alltså ni ska se mina bowlingkunskaper. Inviger alltid, alltså verkligen alltid med en Strike. Lovar dom sista fyra gångerna jag bowlat har jag ALLTID fått en Strike det första jag gör, sen brukar det gå utför. Men ikväll har jag faktiskt lyckats med fyra Strikear(?) ett par avbrutna naglar, ömmande fingrar, och en massa kärlek. Puss på pappa, farbror, kusin, kusin, kusin och syster! Min magsjuke favvokusse kan också få sig en kyss!

Nu mår jag inge vidare va. Tror jag ska sova efter min efterlängtade tekopp!


Pretty As A Picture

ELIN
Vet du vad min mardröm är? Det är att jag ska bo kvar här i Åmål,
att jag aldrig ska flytta härifrån. Att jag ska skaffa barn barn och
bil och hus och ... allt det där. Sen så sticker min kille därför att
han har träffat nån yngre eller snyggare och så sitter jag där med
mine ungar som bara skriker och gnllar. Så jävla meningslöst!
(Paus.) Var kommer du ifån? Eller alltså, var bodde du innan du
bodde här?
AGNES
Mariefred.
ELIN
Var det kul där?
AGNES
Så där.
ELIN
Roligare än i Åmål i alla fall?
AGNES
KanELIN

ELIN
Vet du vad min mardröm är? Det är att jag ska bo kvar här i Åmål,
att jag aldrig ska flytta härifrån. Att jag ska skaffa barn barn och
bil och hus och ... allt det där. Sen så sticker min kille därför att
han har träffat nån yngre eller snyggare och så sitter jag där med
mine ungar som bara skriker och gnllar. Så jävla meningslöst!
(Paus.) Var kommer du ifån? Eller alltså, var bodde du innan du
bodde här?

AGNES
Mariefred.

ELIN
Var det kul där?

AGNES
Så där.

ELIN
Roligare än i Åmål i alla fall?

AGNES
Kanske

Excuse Me While I Light My Spliff

Idag så har jag, Jenni och Jens ridit på Suzan. Det var kult. Imorgon ska jag och Jenni rida mera polle, men då får Chip också följa med. Ikväll ska jag bowla med släkten. Det ska också bli kult.


Life Is On My Mind

Jag går runt med en klump i magen som vägrar försvinna. Hur mkt jag än försöker lätta mitt hjärta åt alla tänkbara håll så försvinner den inte och jag vet inte ens varför den är där?! JAG TYCKER INTE ATT JAG MÅR DÅLIGT ELLER ÖVERANALYSERAR NÅGOT SPECIELLT! Varför är den då kvar? Förmodligen för flytten, säkert därför. Men det enda som känns hemskt med den är att bila ner till Stockholm i det här väderlaget. Att jag haft dödstankar blandat med dödsångest (allts det känns som att jag kommer dö snart) så är det här med att bila långt i minusgrader ingen lockande tanke. Kan man kanske beställa en chaufför som inte egentligen finns. Det är säkert en idé för framtiden, att bilarna kommer kunna köra sig själva, bara vi ger dom en adress.

Idag har jag börjat packa ihop mitt liv. Imorgon ska jg till min älskade häst, då kanske jag blir komplett och slutar oroa mig för saker. Sen ska jag ju faktiskt bowla med släkten. Så himla fin Tisdag jag har framför mig. Fast i boken jag läser skrivs det ofta om en Tisdagsfobi. Imorgon kanske är dagen jag dör. Peppar peppar. (jag vill alltså verkligen inte dö)


Jag tänker åka till Norge och titta på späckhuggare innan jag dör!


Bellas Lullaby

Igår kom jag hem till Sverigeriket. Jag hann tvätta kläder, köra Kittis till Hippo, tog en PN på soffan sen drack jag och Vivve vinet med Izza och Mirran. Någon timma senare satt jag med alla jag håller kärt på Olles och hade det så himla trevligt, minus några överkänsliga minuter. Men vad kan man begära när jag liksom suttit och bildat supermkt kärleksrus i Spagettilandet?

Idag ville jag göra massa vettiga saker, istället har jag gjort ett måste, sen hängt med Izza. Vi har tittat på späckhuggevideor, Rädda Willy 3 och en superfin pollefilm :) War Horse hette den, och ni icke polleintresserade skulle också tycka att den var bra! Nu ska jag strax gå och lägga mig. Kanske bara ska läsa ut min bok först. Måste ju få reda på vem som mördat vem och så vidare. Fyra dagar kvar tills flytt för övrigt!

Hej Umeå och 2012!

Så himla skönt det var att komma hem till älskade underbara, iskalla, snöiga, halkiga Umeå! Jag kommer inte alls sakna Spanien. Hemma är ju alltid så mycket bättre!

Skämt och sido, jag har haft den bästa startern everr på det nya året!

RSS 2.0