Eww Thats Dirtyyy


Get The Fk Out Of My House

Godkväll kära vänner. När klockan ringde imorse var jag fruktansvärt trött och kände mig verkligen dödare än dödast! Upp och iväg kom jag iallafall till jobbet. Där var det inte så kul, men vädret sög ju hursom idag så duktig var jag väl som gjorde någon nytta. GAH jag vet inte riktigt vars jag är ikväll, jag vill vara ledig resten av mitt liv och bara se serier plus äta popcorn. Jag som var ett sånt aktivt barn när jag var liten.

Titta så nyttig med äpple och allt.

Choose Your Own Adventure

Nu har Suzan fått på sig vinterskorna. Att köra till Gubböle i höstmörker och regnrusk var det värsta jag gjort i hela mitt liv, jag var livrädd och såg verkligen noll. Hursom så måste jag nu ta och bestämma mig för vad som ska hända med min älskade häst när jag flyttar. Om hon ska följa med mig eller vad vi nu ska hitta på. Nog vore det väl roligast att ha henne med, hon har ju liksom varit med mig i dom senaste elva åren av mitt tjugoåriga liv. Imorgon återvänder jag förövrigt till jobbet.

A Horse Is Not A Home

Suzie ska få vinterskor på sig idag! Jag vill att snön ska komma. Eller OK, den kan få hålla sig borta tills jag slutar jobbet. Men sen kan den få komma fram i mängder. Jag vill galoppera i djupsnön, leka herren på täppan, göra snöänglar och snögubbar, i vinter tänker jag tolka med Suzan också. Hon tycker det är så himla kul och det var flera år sedan sist! Jag vill bli liten igen! Läste dock någonstans att det var rätt vanligt för oss Kräftor att blicka tillbaks till allt bra som har varit. Jag är ett praktexempel på det!

Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen. Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen.



Don't Ever Fucking Question That

Kvällens fråga. Kan man få mer huvudvärk av Ipren plus Alvedon? Jag har livnärt mig på smärtstillande och inflammationshämmande värktabletter idag, endå håller mitt huvud på sprängas. Alltså jag brukar inte höra till dom som har supermycket huvudvärk egentligen, eller OK, typ på jobbet eller när jag försöker läsa saker kanske. JAJA, det hörde inte till vanligheten förr i tiden hursom. Men min sprängande huvudvärk ikväll borde väl inte finnas efter alla tabletter mot just huvudvärk oavsett om det uppstor på grund av synfel? Fett störande hursom. Jag skulle behövt ett magiskt rosa piller från Thailand. Dom var AWSM.
Annars har jag pratat med mamma idag om Stockholm. Mest kanske jag som försökt prata, så gott jag kunnat med hamsterkinden, men jag kan som inte få nog av det riktigt. Jag vill bara ha allting klarskriver och planerat in i minsta detalj, och jag tänkte börja med typ, ett datum. Jag fick hursom en kalender av mamma, tack mamma. Jag älskar kalendrar, jag älskar att planera, och jag älskar att skriva ner alla spekuleringar, alla kansken och alla planer. Jag brukar planera in att vara impulsiv, eller gjorde förut iallafall. Förut hade jag aldrig tid att göra nånting om det inte var inplanerat. De senaste månaderna har jag faktiskt kunnat göra lite som jag själv vill när jag tänker efter.

Nog om planer.

My Diamond Star Car

Nedan ser ni Lilla Gula. Hon har följt mig under de knappa två åren jag faktiskt haft körkort, om vi bortser från de gånger hon dött mitt på vägen eller i parkeringshuset, gången när kamremmen gav upp, när växeln hoppade ur påvägen från sörmjöle - vi stannade på en parkering och blev överkörda av en större och fetare bil - de gånger det varit för kallt för henne att starta, eller när säkerhetslåset inte fungerat som det ska. Juste, vi har en gång lyckats sladda igenom en rondell under sommartid, men det var endast pågrund av den simpla anledningen att hon fått punktering.

Nu är hon till salu, min kära Lilla Gula. Jag brukar ofta säga att jag hatar henne men egentligen så är hon ju ganska fin. Jag kommer alltid minnas henne och jag hoppas att hon får komma till en ny kompis som tar hand om henne bättre än vad jag har gjort.


A Whole New World

Hej kära och okära! Nu har jag varit hemma i alldelens för många dagar och haft alldelens för lite att göra. Det är oftast då sånna här idéer som att byta blogg dyker upp. Sen kan det vara passande med tanke på att det snart blir ett nytt år, jag skaffar ett nytt liv, med ett nytt jobb i en ny stad. Deni!

Mer om vad det egentligen är jag ska göra kommer ni märka när jag väl kommer dit. Jag har istället en direktplan, vi kan kalla det för Umeå-plan eller dylikt. Först ska hamsterkinden jag dragit på mig (efter att opererat ut en visdomstand) försvinna. Sen ska jag jobba mina sista dagar på Telefonsupporten. Jag ser så himla mycket fram emot att var ledig nästan hela December, wonder kommer det bli. Sista Januari hoppar jag och större delen av familjen sen på ett plan till Spanien, där vi firar in vårat nya år. 2012, då allt endå ska gå under, eller hur var det nu? Där kommer vi bo på lyxhotell och jag ska inte göra annat än att njuta av ledigheten, det lär bli min sista på ett tag.

Sen väntar... ÖDET. Flytten. Hehehe, nä skämt och sido, fortfarande felle här vivvsan, du behöver inte oroa dig. Ni andra kan ju få kika på videon här nere, den är faktiskt väldigt roande.


RSS 2.0