Har flytt fältet igen och gjort som alla andra!

Här kan ni fortsätta stalka mig!

Ett Mirakel!

Hörrni, idag har jag tänkt på döden både en och två gånger. Samt att livet är rätt förutsägbart, jag börjar bli så himla DJUP! Jag har iallafall överlevt idag, trots att vi har isbana tio gånger om, den ska vi fortsätta hacka bort under morgondagen om den bjuder på sol och plusgrader igen! Förutom ishackandet så har vi longerat Krukis och Fennysen, både var superfina sen nu såhär på kvällskvisten har ridit vi Siris fina ponnysar! Kan också konstatera att jag inte har någon ridkondis över huvudtaget. FÖRRESTEN! Gissa vem som fyller stora året idag? Älskade finaste bästa Kittis! Grattis älskade älskling på bolaget dagen, nu har hela fab six gänget vuxit upp. Och inte kan vi hänga på bolaget tillsammans.


Ett år senare!

Ja, davsav skrev just någonstans på apberget, höll jag på säga, menar ju facebook att för ett år sedan började han på Bredbandsbolaget. För ett år sedan lekte jag alltså att jag gick i skolan under jobb utbildningen, lärde känna en massa roliga människor, däribland davsav, och trivdes som fisken i vattnet med att göra något annat än Onlinen. Tänk så mycket som kan ändras på ett år! Nu har jag liksom ändrat på livet igen, jag hann bli lika less på tillvaron så som jag var innan ny jobbe, kanske bra att jag får ett break från Umeå helt och hållet nudå, så jag kan uppskatta det när jag kommer tillbaks. För nu sitter jag här i våran takvåning i Mariefred, skottar bort is så våren ska komma snabbare, Suzan blir omhandtagen av sina halvfodervärdar, ja tänk så mycket som kan ändras på ett år! Fattas bara att jag skaffar tumblr.

Men vi kan fly från drag och krok!

Förresten så har vi diskuterat den här snubben som varit insnöad i sin bil i två månader där uppe i norr även här. Vilket vi inte verkar ensamma om, pax att göra samma sak nästa gång jag känner mig på vilovägar här i livet. Känd verkar man ju bli hursom.


ALLTSÅ ISH!



GALET IRRITERAD JUST NU!! Kan inte sätta klon på riktigt varför. Hatar katter har jag iallafall kommit fram till idag, hatar is, hatar att livet rullar på som vanligt i Umeå när man tycker att det står still när man liksom inte är med i smeten?!?!?! Mycket jag hatar idag. Typ som att Corona tar dit en massa sköna peeps när jag och Vivvisen flytt Umeå. Hatar också att det var råbalängesedan som jag ens var på Corona, och att jag typ saknar det, HALLÅE?

Making Up For Teenage Crime

Har ni hört att Adrian Lux självklart kommer till Umeå när jag inte är hemma? SJÄLVKLART. Jävla skitcorran! Hursom så är det strålande väder, jag luktar vår och är supersugen på Piggelin! Halsont har jag också, så alla kan få hålla sina tummar för att jag inte blir sjukare! Orkar. Inte. Jobba. Sjuk. Mer idag då, förutom att Kungen höll på dratta omkull imorse så har jag och Vivve lyckats få in en höbal i upprullaren igen, vi är så himla duktiga. Åh, jag vill ha vår, nivet sådär det är när alla börjar hänga på apberget och titta på folk, med en glass eller latte i handen. Eller när man sitter vid kajen med en Subwaymacka, skräpar ner älven lite. Oj så jag saknar Subway! Vinterjackorna åker snart längst in i hallen så skinnjackan kan komma fram. Så himla himla härligt om snön bara kunde försvinna nu som i nu som i nu!

Annars ska jag ju söka till Farmen! Har spenderat morgonen åt att sätta ihop ett antagningsbrev. Måste ju låta åtråvärd och intressant!

Vår hela veckan!

OK, vi har slask och det är smyghalt, men yr säger plusgrader hela veckan och vårfåglarna har inte varit tyst en sekund idag! Säger som en annan att nu säger jag att det är vår! Snart iallafall. Jag ska bara ta mig igenom en kall och hal morgon imorgon, senså! (Inte riktigt lika arg längre.)

God jävla morgon.

Jag har vaknat på helt fel sida, och jag är så himla ARG. Kommer seriöst döda någon. Jag har drömt om krig hela natten, vaknat varannan timma, det är halt ute, och kommer det minsta minusgrad just nu så har vi blåis på hela stallplanen plus alla hagvägar. KUL, jättekul. Jag är nog ingen favvoperson idag. Plus att man inte kan klä sig bra när det är nollgradigt för sitter du still så fryser du och rör du dig SÅ SVETTAS DU IHJÄL!! ÅH, så himla arg jag är just nu............

Det finns ingen tjej med sunt förnuft, som själv vet vad hon vill?

WHOPPA! Självklart sitter jag här tät i näsan och fryser om vartannat. Jag jobbar ju imorgon så annat vore ju konstigt. Hoppas jag somnar tidigt och kan sova bort allt det onda, vill inte få Vivves sjuka! Om vädret hade varit bra imorgon och jag mår bra hade det nästan varit mysigt att jobba. Jag kan ju alltid låtsas att alla småhästar är små Suzies. Har tänkt på att alla dryga ogillade hästar borde någonstans vara omtyckta av någon, så istället för att ändra dom till min absoluta favvo kan jag ju försöka ändra mitt tycke, förstår ni hur jag tänker? Låtsas tycka om dom helt enkelt, leta efter en ljus sida, hålla fienden närmare nivet. Ska testa det imorgon så kommer jag nog vara värsta favvopersonen! Annars, hade jag typ dödat för att ha Suzan här hos mig, eller för att få komma hem en stund och pussa henne ordentligt. Min älskade älskade gullgumma, att man kan sakna en fyrbent så mycket va!


Just Give Me More And Thrill Me & Turn My World Around

Nedan har ni Sharifen, han har varit supersne i hela sitt liv och ändå sprungit in några hundratusen, nu är han rak och känns superfin, gissa vem som kommer svepa fram snabbast av alla på banan i framtiden? Säkert Sharifen, så spelar ni på trav kan ni ju alltid tippa på honom, när han börjat starta igen! Oj så jag är travsugen!
Titta så sne han har varit, åh jag vill hem och pussa på honom! Det ska förövrigt bli ett annat livalternativ på listan, åka hem, skaffa travhäst, alternativt hjälpa Perkan, plus plugg eller skitjobb. Typ som förut då.

ÅH! Hej Tussar!!

Titta vilka som är på Olles just i detta nu? Gissa om jag velat vara där med er, puss på er fina fina mäniskor!

JUSTE! HÄR ÄR DEN JU!


Klaas For President


En favorit i repris, den här blir faktiskt aldrig dålig, lovelylove. Sen har jag en annan Klaas remix på hjärnan som jag inte alls kommer på vad den heter. Hursom, så har jag och Vivve kollat på Pearl Harbor ikväll, eller vi är inte riktigt klara men imorgon så! Den är också så himla bra. Annars har jag fortfarande ingen aning om vad jag borde göra av livet. Jag vill göra något livsviktigt om jag inte har råd att göra något kul. Vad det sklulle vara har jag ingen aning om.

Fly Like You Do It Like You're High

Jag har pratat med Perkan idag :) Det var så roligt, och det får mig att sakna travhästarna och stallet på Teg! Tänk om vi bara kunde trolla hit dom! Annars vill jag väldigt väldigt gärna åka utomlands just nu! När jag kommer på att jag nog inte åker till Alanya i sommar blir jag faktiskt lite ledsen i ögat. Vi har ju haft det så himla trevligt tillsammans! Kommer nog inte hamna i något soligt land överhuvudtaget i sommar så jag får be för en bra Svennesommar! Men, för Memory Lane!

Turklandet tvåtusenåtta
Tvåtusenio
Tvåtusentio
Tvåtusenelva

Ledighet och nackspärr!

Idag har jag en välbehövlig ledig dag. Jag är SÅ nära att bli sjuk och tänker därför göra så lite som möjligt idag och möjligtvis även imorgon. Dock så är det hur fint väder som helst ute, så jag kanske måste ut på en längre rökpaus om en liten stund. Vivve dock, har redan blivit sjuk, jag försöker pressa i henne alvedon och har lyckats med en hursom. Det är 2012, vi behöver inte läka oss själva längre! Till poäng, så eftersom hon är både min sambo och kollega, och om vi ser till det faktum att jag ALLTID blir sjuk när de omkring mig är det så lär jag åka på något lägligt tills min arbetsvecka börjar skulle jag gissa. Nu ska jag återvända antingen till min bok eller kanske till Vampire Diaries. Först kanske jag går ut och ser så Vivvis lever förresten.

Flickor, fina fina flickor!


Jag har skottat fram Passaten!

NU SKA VI ÄTA KAFFE OCH BULLE! SÅ HIMLA GÖTT!

Vivve berättade just att vi väntat i tre dagar på dessa underbara bullar, nu är de äntligen våra, plus sockerkaksbullen med vanilj i, mmmmm!

Varför det ser dysse ut det här inlägget är för att jag stal nedanstående från Vivves blogg. Anticimex var alltså nyss på besök! Och Vivve bor inte alls med ett retard, jag vet på ett ungefär vad Anticimex gör! Nu ska jag götta med bullar till Vampire Diaires! HANE!


 

Anticimex var just här på gården.

Anticimex killen: Hejhej! Tänkte mata smådjuren lite höhö.

Felicia (som inte verkar veta vad anticimex gör): Jaha, så fåglarna eller? (vi har fullt med småfåglar i stallet)

Anticimex killen: Eh haha nej, möss och råttor.

Felicia: HAHAHA JAHAAA då är jag med!

Jag bor med ett retard.


FRÖKEN WESTER TAR SITT PICK OCH PACK OCH DRAR TILL.....

WEHO. Jag önskar att jag vore som så många av mina föredetta, eller inte föredetta men avlägsna vänner. Roliga och smarta, reser jorden runt, far iväg och jobbar som au pair i random länder, det skiter sig, dom kommer hem, åker iväg på nästa äventyr. OCH SÅ VIDARE OCH SÅ VIDARE. Ingen annan verkar ju ha ett pengaproblem som sätter käppar i hjulet, eller alla säger hela tiden att dom är superfattiga sen åker dom iväg och gör saker endå, kommer hem, gör något vettigt(om ens det?) en superkort tid sen åker dom iväg igen. Varför är inte den personen jag? Varför kan inte jag också bara ta mig råd? DET FUNKAR JU FÖR ALLA ANDRA. Pax att bli en sån människa. Fram tills jag vinner på triss och kan betala tillbaks alla pengar jag kommer bli skyldig vem som än finansierar mig och framtida tokiga jag.

Det här ska jag göra inom en inte allt för lång framtid.
  • TOMORROWLAND
  • Ridresa till Mexico eller Afrika kanske. Hursom tänker jag rida runt i ett varmt vilt land, helst med vänner, men annars får jag väl ragga upp någon random att ta med någonstans ifrån.
  • Resa runt i kanske Asien, som många andra, det är ju faktiskt så himla fint, trevligt och billigt!!!
  • Flytta in i centrala hjärtat av någon större stad än Umeå, kanske Stockholm eller Malmö. Planen är att ha ett skitjobb som finansierar mig medan jag gör storstan.
  • Börja plugga någonstans, och bli en uppstyrd student, kanske utomlands, kanske i Umeå eller på Mälardalens högskola, kanske Stockholm eller Malmö även där. Måste bara komma på vad jag ska läsa först.
  • Ville på P&L i sommar, men Vivve presenterade Tomorrowland för mig så jag tror vi stryker ett streck över det(?)
  • ELLER så flyttar jag helt enkelt utomlands, pluggar något språk och bara bor i ett varmt land i några månader, ungefär som att resa runt i Asien, fast jag skulle kunna ta ett lån och låtsas att jag gör det av en vettig anledning.
Ja vi ser väl. Jag vet iallafall att jag inte är i Umeå längre, och innan jag kommer tillbaks vill jag ha varit ännu längre hemifrån alternativt ha en plan och ett datum bestämt för nästa äventyr. Och då gills inte Tomorrowland! I och för sig hade det varit rätt kärt att komma hem också till allt som jag faktiskt vet om. Pax att inte bli allt för sugen än på ett tag bara.

Det har snöat i massor idag!

Alltså det har verkligen varit hur jobbigt som helst att plumsa omkring i all snö som kom hit under natten och dagen. Det ska ju bli vår efter Februari, HALLÅ?! Nu är jag arg. För Felix har bitit sönder min iphoneladdare, jag tänker bara därför slänga hans leksak som han älskar så mycket. Jävla kattjävel.

Hursom, åter till snön, Passaten är översnöat och vägen likså, jag är så himla, vin, choklad, bakelse, matsugen så jag vet inte vars jag ska ta vägen, men ingen tänker ju skotta ut oss förrän senare ikväll så jag får väl helt enkelt GILLA LÄGET. Åh så arg jag blev nu. Pax att titta på Vampire Diaries och låtsas att jag är en vampyr.

IDAG HAR FIRATS

Kärlek till hästar, Vivve, Felix, nudlar, snö, stängt hembageri och så vidare och såvidare. Imorgon fortsätter vi fira med hovslagare. Jag. Är. Slut.

För övrigt kom jag idag på att för 6 dagar sedan, mer exakt den 8 Februari, så firade jag och det borttappade körkortet två år! Visst innebär det att min prövotid är slut? Någon som vet när eller om dom ändrade prövotiden till tre eller fem år eller vad alla nu har pratat om?!

Glad Alla Hjärtans Dag!



Jag har alltid trott på det här med teleportering!


le tierd

*Le me, going to get Felix, Felix loves me. Felix: *le purr

Så låter det ungefär i lägenheten. Måste. Sluta. Titta. På. Meme's.

A Moment, A Love, A Dream, A Laugh, A Kiss, A Cry, Our Rights, Our Wrongs

Jag har så mycket fint där hemma i Umeåt som jag saknar, typ alla mina fina vänner, saknar dom från mitt förra jobb, och dom som slutat på mitt förra jobb, och fab six, och suzan, och familjen, och dubbelsängen, och lilla gula, (trots att hon nog inte lever längre) subway, max, och så vidare. Samtidigt skulle det ju vara tråkigt att fara hem. Man ska alltid vilja så himla mycket och sen är man aldrig nöjd, VARFÖR SKA DET ALLTID VARA SÅ FÖR? Senast imorse, eller om det var igår morse gick jag med en polle bredvid i morgonsolen och tänkte att nog är livet rätt gött endå. Sen kommer mörkret smygandes och allt blir tokigt. Nej, nu ska jag nog snart titta på Solsidan med Vivvis.

I May Be Bad, But I'm Perfectly Good At It

BLÄ. Idag kommer bli en lång dag.


When They Ask U What's That Dance, U Say It's That's The Hustle Man

*le me, going to bed

EPIC - SANDRO SILVA & QUINTINO

TJENIS. Jag har inget vettigt alls att tycka eller tänka eller uttrycka idag. Eller det vore gött att åka till Rio De Janeiro. Vi har haft gött väder, jag är trött och ska tjilla resten av kvällen. Saknar min häst gör jag också.

Story Of My Life!


Ya'll Are Eminem Backwards, You're Mini-me's


Är du full? SKÖNT!

Jaha, igår löshoppade vi Krukan mellan vinglasen samt körde ölspel med Angelica och Frida aka Julia över Skype. Sen tog vi tåget in till Stockholm.

Väl framme på tunnelbanan mötte vi upp Dessi och Anna, tack och lov annars hade vi nog aldrig hittat någonstans, vi drack Norrländskt Guld på ngn bar, sen gick vi runt överallt och ingenstans, innan vi slog oss till ro på Soft. Väl där tog vi någon shot för mycket, kult vare och jag var lyrisk över att äntligen få lyssna på bra hög musik och ha människor omkring mig! WEHO. Hem kom vi faktiskt också, efter något om och men, nu är jag pank och bakis, njuter av mina sista lediga timmar, imorgon börjar ju arbetsveckan igen! JUSTE vi tog ju feting fina bilder igår också.

When I Dip, U Dip, We Dip!

TJENIS! Idag är en fin dag, vi har strålande sol, blå himmel, jag är ledig, tittar ner på en hurtig Vivve då och då, jag tvättar kläder, tänker på att städning vore välbehövt, lyssnar på musiken, blir råbamegataggad på tomorrowland, tänker på utgång i Stockholm, funderar över hemresa, hoppas vi kommer oss tillbaks och upp imorgon.


Festar du så festar jag!


ÅÅÅÅÅH, JAG ÄR FEMTON ÅR!


Choosing Our Life Over Your Life Meant Your Death

Idag har varit en sån himla lång dag. Skojar inte den har aldrig tagit slut. Vi har iallfall failat med att köra hö, jag har gjort något med någon muskel(?) i en av mina tio fingrar som gör att jag inte kan böja det eller sträcka ut det, Vivve har longerat hästar medan jag tittat på, vi har gjort allt det vanliga, plus lite mer. Juste, vi har hunnit äta rågod middag hos en av dom vi jobbar för också! Ikväll ska jag sippa lite vin, imorgon har vi en inplanerad Stockholmvistelse! Ack så trevligt att komma sig in till Stockholm! Juste, igår när jag och Vivve tagit till vinet och börjat tänka på framtiden, så kom vi fram till att Thailand vore väl inte helt fel att spendera en tid i? Thailändska vore väl också ganska kul att kunna? Annars är Martin Solveig klar för TOMORROWLAND!

En dag på jobbet!


Det här är Vivve!

Nä OK, det här är Vivve, tillsammans med stora fina Fenny!
Det här är Mackis, Ida och så Vivve igen!
Vi for ut och red Trixe och Ida i det... 'fina' vädret
Det tyckte Vivve var jättekul!

Så det var väl den dagen. Nu har vi brummat ut i blåsten som kommit hit, med tio minuter till godo han vi rensa både bolaget och Ica affären. Nu ska vi dricka vin och möjligen plugga till gamla högskoleprov.

Live Fast, Die Young, Bad Girls Do It Well

Har inte mycket att säga. Kommer garran dö ung, verkar gå i släkten att tro att vi inte bli äldre än 25. Men knappa fem åren kvar då hörrni! Drömde förövrigt superhemska drömmar inatt.


Kopiera och fyll i om du precis som jag älskar hästar ♥


(x) Suttit på en skenande häst
(x) Suttit på en stegrande häst
(x) Suttit på en bockandes häst
(X) Ramlat av en häst
(x) Galopperat barbacka
(x) Hoppat över 60 cm
(x) Hoppat över 1 m
(x) Ridit en häst i hagen
(x) Varit på ridläger
(x) Galopperat över ett snöklätt fält
(x) Longerat en häst
(x) Ridit western
(x) Ridit islandshäst
(X) Gå promenader med en häst
(x) Ridit ut ensam
(x) Ridit in en häst
(x) Duschat en häst
(x) Sovit i stallet
( ) Förlorat en häst du älskat
(x) Badat med en häst
(X) Blivit biten av en häst
(x) Blivit sparkad av en häst
(X) Tömkört en häst
( ) Rider alltid med reflexer
(x) Klippt en häst
(X) Ridit i tre gångarter
(x) Tolkat efter en häst
( ) Ramlat av mer än 10 gånger
( ) Ramlat av och skadat mig
(x) Ramlat av på ett hinder
(x) Kört en häst
(x) Kört en riktig travhäst på travbana
(x) Ridit voltige
(X) Blivit trampad
(x) Ridit 2 gånger på en dag
(X) Ridit barbacka
(x) Ridit ut mitt i natten
(x) Ridit två på samma häst
(x) Hoppat en terrängbana
(x) Tävlat dressyr
(x) Tävlat hoppning
( ) Tävlat distans
( ) Tävlat fälttävlan
(x) Tävlat gymkhana
( ) Tävlat lokalt el högre
(x) Tävlat klubbtävling
( ) Tävlat western

Jag äger
(X) Ridbyxor
(X) Ridhjälm
(x) Ridskor
(x) Jodpuhrs
(X) Spö
(x) Sporrar
(X) Ridhandskar
(X) Ridstrumpor
(x) Skyddsväst
(x) Ridstövlar
(x) Chaps

Egen
(x) Häst/ponny
( ) Hoppsadel
( ) Dressyrsadel
(x) Allroundsadel
( ) Bomlös
( ) Westernsadel
(x) Träns
(x) Minst 5 täcken
(x) Mer än 2 par Benskydd
(x) Schabrak
(x) Mer än 5 bett
(x) Mer än 5 schabrak

Slap The Roof

ALLTSÅ! Hade kunnat döda för en utekväll. Måste. Träffa. Partymänniskor. Nu ska jag sörpla i mig dom sista vindropparna från BIBen och lyssna på Pitbull, YEAH.

Hahahaha, så himla dålig video.

Hönsmamma!

Vivve begav sig just ut med bilen alldelens ensam för första gången sedan vi flyttade hit. Jag blev superorolig och vill genast ha henne hem igen. OFTA JAG INTE FÖLJDE MED?! I Övrigt bokar vi Tomorrowlandbiljetter den 7 April!

Fett fet video förresten.

Någon som har haft en bra dag?

Jaha, här sitter jag och gör pekfingervalsen. Ni vet, det där goda humöret jag hade i det tidigare inlägget? Det blev bara bättre! Jag kämpade med upprullaren och vi kom överens efter ett tag. Men sen skulle jag ta in en polle, observera att jag alltid är duktig i vanliga fall och har handskar på mig, med idag var två pollar ensamma ute och sprang och ville in så handskarna hann inte riktigt med, en bebbehäst hade bråttom in, grimskaftet glider i händerna och jag kramphåller för glatta livet, (tappar inte hästen, WIN) och nu sitter jag här. Med kanske tredje gradens brännskada i HÖGERhanden. Kan inte göra annat än att hålla i en isbit i handen. Så himla roligt det ska bli att jobba imorgon! Kommer nog gå AWSM och supersnabbt som enhandad. Ingen kan ju om möjligt haft en bättre dag.

Du är värdelös!

Kom på imorse att det nog verkar som att jag gillar Sean Banan just nu. Det gör jag inte egentligen. Idag är en väldigt tung dag, höet har frusit i upprullaren och det vägrar att ge sig hur mkt jag än klättrar och sliter, skär, sparkar, skrapar, ja jag har provat allt. Mina fötter är tunga som bly och mina hälar blöder, OK det gör dom inte men det känns som det. Idag är det underbart att vara hästtjej.

Nu ska jag iallafall äta mat, dricka kaffe, äta choklad sen ska jag ner och bråka med den där jävla upprullaren igen. Jävla fucking upprullare. Jag. Är. Så. Himla. Arg. Rawr.

Här glider kingen in!

Ikväll ska jag se på Sean Banan klockan 8! Wallalala, efter det ska jag typ sussa dirr, kommer vara dödens hursom imorgon! Idag har jag förutom att inte göra något alls ätit lunch hos en av dom vi jobbar för, kört upp en ensliagebal med traktorn Valmer eller vad den nu hette, sen har vi longerat Krukis som var så fin så! Nu ska jag, koka kaffe, äta godis, kanske kolla på Vampire Diaries som jag nyss börjat se om, och njuta av att vara ledig en hel halv dag till!


AWESOMENESS


Mådde skit imorse, nu håller det på ordna upp sig.

Alltså verkligen, vaknade 05:17 och höll seriöst på att ta livet av mig. Har aldrig mått så dålig i hela mitt liv, fett ont i magen och övriga kroppen, alla leder värkte och skrek och jag ville bara gråta. Låg och vände och vred  mig till 7-halv 8 kanske då alla miljontalts alvedon jag proppade i mig plötsligt började verka och jag kunde somna om. Längesedan livet kändes sådär hopplöst som imorse. Hursom så vaknade jag vid 10 igen när mamma ringde, nu har dom varit förbi med en massa grejer som jag lämnat efter mig hemma i Umeå, jag fick också godis, massa olika flingor, en bok, filmer, en fulltankad bil, kontanter, ett nytt tanklock, asgod lunch, städgrejer, kaffe, te och en massa mer. Tack Gud eller vem man nu ska tro på för att du inte tog emot mig imorse! Och puss på mammsen, jag saknar dig redan!

Till Vivvis och andra fina människor!

Var nyss ute och rökte, är sådär perfekt vinlullig när allting känns mysigt och fint. Står på utetrappen, tittar upp mot en stjärnklar himmel och halvmåne, går ner och hälsar på Cirkuz och Sparris som står i sina uteboxar. Så himla mysigt att vara här moment! Sen att jag har en början till ögoninfektion är än annan femma. Snart ska ögonen få vila, och mamma är i Uppsala!

The Big Bad Wolf

Alltså Åh. Just nu är jag så himla sugen på att leka med mina partydjur i ÄlsklingsUmeå! Går inte att beskriv helt enkelt. Jag och Vivve kollade in vimmel från Strängnäs tidigare, eller, ska vi säga Stränkan kanske.. det var, fruktansvärt. Vi kanske borde försöka ta oss till Stockholm istället, annars lär ni inte vilja umgås med mig när jag kommer hem igen. Man kommer förresten på hur himla brett man pratar när man faktiskt är här, sa till en kille som skulle fixa elen på hagarna idag att han "ba kunde klicka fast hÄnglåse när han va klar" idag. Hörde riktigt hur brett det lät. Jag som alltid tyckt att jag pratat rikssvenskt. Åh älskade lilla Umeå, kom och hälsa på mig här! Nä, nu är det slut på nostalgifelle, tror allt jag och Vivve tar å spelar ett parti kort eller nå.

How Can I Keep From Singing?

Hej Allihopen! Nu har jag helg. Jättejätteskönt känns det eftersom jag är minisjuk och påvägen till dödsjuk typ. Håll tummarna för att jag ska sova bort det under natten, kanske hjälpa till på traven med lite vin ikväll också! Det är så himla tråkigt när det är mörkt och kallt och man är halvrisig, då uppdaterar man FB 24/7, läser allas bloggar om och om igen eftersom ingen uppdaterar, sen kollar man i kylen och skafferiet, inser att det inte finns så himla mycket annat än typ vin, och dricker man vinet kan man inte köra in till Mariefred och handla godsaker om man nu skulle få för sig att man kanske skulle orka. Dilemma kan vi kalla det! Vi har iallafall överlevt idag, och ännu har vi ingen storm som övriga Sverige verkar ha. Tänker på mammsen som fastnat någonstans norrut bland bilolyckor och snökaos. Nedan ser ni vår stundvisa lekplats!


When you see someone watching you eat


Sen så hade vi det här efter skönhetsömnen

Annas Hembageri

Här brukar jag och Vivve köpa världens godaste bullar! Det finns alltså ett supersött litet bageri alldelens bredvid gården och dom gör dom godaste vanilj/kanel/chokladbullarna ever! Vi som tänkte bli nyttiga såhär i Februari, nog för att jag mest bara sagt det för att det ska låta bra.

Vivve kan inte sova på nätterna.


Det här är jag när jag sover

Idag har inte varit en superv dag!

Idag har vi varit ganska arga mest hela dagen av någon oförklarlig anledning. Eller jag var ganska glad imorse. När jag vaknat till, och allt har verkligen gått supersnabbt idag, vi är så himla effektiva hela tiden. Vivve blev irriterad igen efter att jag snott en stjärna av henne i Mario Party, det är ju liksom det spelet går ut på. Hallå. Men när vi inte bråkar över stjärnor så försöker vi matcha vår hudtoner mot snön. Eller så äter vi choklad. Juste, vi fick lön idag också! OCH mamma kommer nog på Fredag :) Tredje gången gillt va.


En lång kort månad har vi framför oss!

Det är ju faktiskt skottår iår, vilket gör Februari en dag längre faktiskt. Ni dumskallar som inte visste det har alltså lärt er något nytt! Hursom så är det februari idag, det är faktiskt ganska kallt, och det ska tydligen hålla i sig i vecka iallafall. Tur att jag och Vivvis är så himla akltiva hela dagarna så vi knappt märker av kylan :))))

I Februari för två år sedan tog jag körkort, i Februari förra året hittade jag Tullkammarjobb likamed massa nya fina vänner! Februari kanske är en helt OK månad endå!


RSS 2.0