Det här året har...

Nivet man ska ju göra ett avslut, skriva om allt bra som hänt, skriva sina planer för nästa år, skriva sina löften och så vidare. Egentligen är det imorgon allt sånt här ska ske, men imorgon sätter jag mig på ett plan till Spanien, visserligen mitt på dagen, men jag kommer säkert komma på något som tar upp min tid, därför kan jag spendera den här kvällen innan till sånt här trams!

Tog studenten förra sommaren, så vid nyår till i år hade jag redan hunnit bli less och fått upp hundramiljoner idéer på vad jag skulle göra av mitt liv. Jag tog inte så stort steg, jag sa upp mig från Onlinen, och började istället jobba i Tullkammaren för Bredbandsbolaget, som ni vet vid det här laget. Jag blev en häst fattigare, superhärliga kollegor rikare, och några fler tusenlappar dök in på kontot. Rik kände jag mig, på det mesta utom på hästfronten, så därifrån tog jag en halvpaus. Suzan har ju dock alltid fått vara med i bilden, men hon fick flytta till lösdrift viket inte alls varit lika tidskrävande. Perkans pojkar fick en paus från mig.

Hursom tillbaks till pengarna, jag trodde jag kunde köpa hela världen för min Telenorlön så jag och Kittis bestämde oss för att skaffa en lägga tillsammans. Sagt och gjort så flyttade vi in i sommras, i sommras när jag och Bibi jobbade exakt hela sommaren medan alla andra hade semester och roade sig på festivaler och dylikt. Dock fick vi en semestervecka i Turkiet under hösten. Vilket var AWSM, och vi hade the times of our lifes. Väl hemma saknade jag hästarna, började köra perkans pojkar, och fortsatte jobba. Med höst kommer också höstdepression, och eftersom vintern aldrig riktigt kommer igång så blev ju hösten superlång och jag fick sånna där idéer i huvudet igen.

Less på jobb och vardag sa jag upp mig från jobb och fixade nästan i samma veva hästjobb i Mariefred med älsklingsvivve. Eftersom jag åker till Spanien imorgon inviger jag alltså återigen det nya året i värmen, sen om exakt två veckor hoppar jag och Vivve in i finbilen som jag förresten hunnit byta ut Lilla Gula mot och rullar söderut. Till alla vildsvin och lodjur ska vi, sen ser vi om vi om vi spenderar sommaren i Stockholm eller om vi hunnit återvända hit till älsklingsumeå. Planen är att bli supersugen på plugg och plugga till hösten, så jag kanske kan bli en sån där smart och duktig människa som jag vet att mamma alltid velat ha mig till. VI SER VÄL.

För att göra det här inlägget ännu lite längre så passar jag på att bildbomba!

Kittis blev bästa heltid i Januari, nu är hon faktiskt Säljcoach!
I Februari hävde vi kannor efter sista Onlinepasset!
I Mars hade vi första B2-partyt och jag blev askalas som vanligt..
I April tog jag med mig brudarna på V75!
Jag och Bibi tog en roadtrip till Sundsvall och IKEA i Maj inför flytten
Juni och Telenor styrde sommarfest!
I Juli fyllde jag 20 och var lycklig var dag, tills jag blev satte mig i en båt såg livet gå förbi.
I Augusti kunde jag inte längre sno Bibis bilder så jag minns inte vad jag gjorde
I September for vi till Turklandet, jag och Bibs som sagt
I Oktober hade vi någon typ av teamfest, Jennisen lämnade också Svealandet
Jobbade mest hela förutom provjobb November, Greys och kaffet förgyllde mina morgonraster
December har jag varit ledig, så haft all tid åt julmys, party, packning och släkthäng! FYFAN fav lång tid det här tog, gott nytt hursom! Ni hör nog av min tillfälliga tristess mer iår! Men ses gör vi ej! TJING!

The Mood Is Set

Jag vill inte åka till Spanien imorgon, jag vill skjuta upp allt en vecka. NÄHE?! Ovanligt. Hatar mig själv så himla mkt, om jag vore någon annan hade jag tillochmed kunnat vara nöjd över mitt liv.

varför är jag aldrig taggad på någonting när jag borde vara det?! jag dog typ innan jag for till turkiet förra månaden, balen kändes fett jobbig och imorogn, studenten, jag har varit taggad i evigheter och nu känns det som att jag skulle kunna göra vad som helst för att skjuta upp den till kanske iallafall nästa vecka?

jaha, mamma sa att hon skulle fixa så jag åkte samma flyg som viveca och angelica till praktiken, men fixade hon det? NEJ, så nu ska jag åka själv. eller okej, bara till sthlm men fortf..  nej egentligen inte alls en big deal, men jag vaknade typ på fel sida och är bara allmänt grinig. jag vill far till suzie nu... och om inte hon hälsar på mej kommer jag börja gråta :( så känns det för tillfället ungefär och jag har typ aldrig haft sån här resfeber förut. jag vill verkligen inte åka, jag vill sitta på en stol resten av månade och göra en beteendestudie på suzan :)

Någon kan ju komma med kaffe åt mig.


Liten flicka leker i Thailand.

ARIEL, HUR MÅS DET TJEJEN?!

Men hej hörrni. Jag är ju sjuk, det är ingen nyhet, menar jag åker till Spanien i övermorgon, och jag blir ju alltid sjuk innan jag åker utomlands. Ni vet, därför man aldrig vill åka när man väl ska åka, för det är alltid något som är så himla orätt. Jag önskar jag var en perfekt person. Hursom, igår lämnade jag aldrig lägenheten, istället tittade jag på Disney och andra bra filmer. Typ Red Riding Hood. HUR BRA? Gillar man Twilight eller typ hur Twilight är gjort eller typ det där mystiska med Twilight, eller ni vet snygga skådespelare som i Twilight, så ska man absolut se Red Riding Hood. Samma skapare som gissa vilken? Twilight!

Hursom, idag klev jag upp, gjorde mig iordning, jag drack inte kaffet, för jag hade inget, sen for jag till Suzan och mötte de som ska ta hand om gullegummsan medan jag flyttar till huvudstaden. Allt gick finnemang och Suzan kommer ha det fin fint. Hur skulle det annars gå att åka härifrån? Om allt kändes på tok, inte alls skulle jag säga. Men så var inte fallet, dock inser jag för varje dag som går hur himla mycket jag kommer sakna min sötgurka. För det är precis vad hon är, en gurka. Vill ni se hur fina vi var ni vi firade jul? Här är vi!

En liten del av favvosläkten :')

Colour The Small One

Tjabba Tjena Hallå! Helgen har bjudit på bravader och tokiga incidenter. Jag har stött på Farbror Blå dock fanns där också kvinnliga varianter, sen har jag avslutat den idag med mysfaktorn på hög nivå. (tror fortfarande att det är söndag idag.) Favvoflickorna har varit på besök, vi har hunnit med sushimys, kakor och kaffe plus ost och kex. Vinet har jag inte alls saknat. Jag har åtta Umeådagar kvar, och jag tänker spendera dom med folket jag håller kärt! Och hästarna, och familjen, och.. partydjuret inside of me. Kommer ju inte direkt börja hänga på stureplan bara för att jag blir 08a. Åh, nu skulle jag vilja spola tillbaks idag några timmar, vi har haft det så himla himla mysigt. Puss på er flickor!!!


dysse

jA ALLTSÅ FELICIA HAR JU EN GANSKA DYSSEDATOR och då känner man sig som hästen ovsnför då masn skriver till sina vänner och mpste förklara att datorn är dysse och inte någon hittepåfylla.
Meneee..... hane så kul på restsutrangen allihopa och så ses vi på TC ikväll<!
The Ginger.

KRI och undrar över.....

Jämt när jag startar en dator och ska skriva något så börjar det precis som rubriken, jag tänker också alltid öppna upp ett köfönster att ha som flik. Känns så naket när den inte är där. Men jag är ju faktiskt inte på jobbet som jag inte längre har utan jag räknar ju faktiskt ner mina dagar i mitt underbara Umeå.  Jag har haft några bra dagar, i förrgår var det vinet och bingon med Vickan och Kittis. Jag var självklart den enda som inte vann, men jag hade gott rödvin att sippra på medan dom håvade(?) in sina vinster. Sen var det ju faktiskt jul igår, och efter att jag och K slagit in julklappar och lyssnat på julmusiken så åkte jag och syster och hälsade på Suzan. Det var kärlek vid första ögonkastet, från de bådas håll.
Efter hästbesöket for vi till mormor, åt maten såg på Kalle, öppnade klapparna umgicks. Superfina saker fick jag, orkar inte berätta vad. Eller jo en fin varm tröja som mamma började sticka när jag var liten och bodde i Sörfors, och som mormor sen gjorde klar. Den blev jag jätteglad för, och har faktiskt på mig den nu. Hursom sa sa vi adjö till mormor och mamma plus kusiner och for vid 23-tiden kanske till pappa, farbror och andra kusiner!

Väl i farbrors fina hus bjöds det på vin och groggar. Samt mycket annat trevligt. Efter attjag sett lysande stjärnor som inte fanns under natten vaknade jag upp av våffelfrukot. Standard när vi var små, lika gott idag. Pappas Våfflor är dom bästa våfflorna som finns. Sen gör han alltid något med dom som låter helt tokigt, vad det riktigt är låter jag vara osagt. Det är ju trots allt en hemlig ingrediens, som varierar.

Idag sen, efter våfflorna, så for jag och Vickan ut och red på Chip och Suzie, det var så roligt och så mysigt. Suzan fick galoppa!

Mange ger dig allt du vill ha!

Godmorgon! Det här med att ställa tillbaks dygnet gick bättre än jag trodde! vaknade för en halvtimma sen och har lyckats sova typ 10 timmar! AWSM! Hursom så är det Fredag, planen är staden, bolaget, bingo och vin, inget jag klagar över, möjligtvis en sväng till Suzan också. WEHO!

Vivve hämtade förövrigt Felix igår. Hon började med att ge honom ett bad, observera att Felix är en katt.

Efter idag går vi mot ljusare tider!

Det är den 22 December och syster fyller 23år. Jag har bestämt mig för att inte få ålderskris före 25. Hursom så vänder vädret och vi går sakta men säkert mot ljusare tider efter idag. Jag hoppas på åtminstone en timma ytterligare dagsljus innan vi ska bila ner till Stockholm. Hursom så har jag äntligen gjort något utav en av dessa lediga dagar! Jag vaknade tidigt imorse och fick hämtning av en väldans grann pojke som tog mig till Passaten. Kallt var det men sådär fint som det bara är när det är just kallt. Hursom dammsög jag hema, diskade bort och for sen ner till stan. Köpte en klapp, förköpsbiljetter till TCx2 och juldricka sen for jag hem igen och tittade på Disney. Visste ni att Lady och Lufsen gjordes 1955? Fett gammal, men ack så fin. När klockan slog eftermiddag for jag och syster till Maxi och köpte ytterligare en klapp innan vi hämtade mormor och begav oss till mamma för familjemys och systerfirande. Grattis syster. Nu är jag hemma och har tvättat kläder. Imorgon ska få bli en bra dag den med, trots halsonten ikväll.

There's No Stopping Me Right Know


I Heard You Where A Wild One

Kunde absolut inte somna igår. vid femhundratusen tidenvar jag tvungen att lägga bort datan och Niktita och så småningom kom John Blund. Därför fick jag stressa till stallet för att hinna med en ridtur i dagsljuset. Jag hann, och gud så himla mkt snö det är där borta jämfört med i stan. Som ett sagoland. Det tyckte jag hursom till jag och Passaten inte kom därifrån. Himla tur att pappa jobbar just bredvid då så han kunde komma och hjälpa sin dotter i nöd. Hur ska jag klara mig utan pappa i Stockholm? Suzan var det enda vettiga, mysiga, trevliga jag gjort idag. När jag kom hem såg jag lite mer på Nikita. Snart tror jag serri att jag är en av dom där actiontjejerna. Ni får passa er för karatefylla under julhelgen!

Jag gissar på att det är min polle som försöker organisera och har startat kösystem i hagen.
HEJ MINI!

You Know What It Is

Lider av flyttångest och sista-tiden-i-umeå panik. Fullt normalt tror jag. Spola fram tiden ett halvår, eller 1½ kanske så har jag sommar och vet förhoppningsvis lite mer om mig själv och vad jag gör med livet. Annars hatar jag att man alltid kommer på att man vill ha något när det inte riktigt finns där längre. Tror aldrig det slutar. Nej, nu ska jag spendera de timmar det tar att somna framför Nikita. Varför jobbar typ inte mamma eller pappa som Bond eller något så jag också kunde blivit en cool actiontjej? Deras liv verkar som så spännande och intressanta, plus att dom alltid är assnygga och får alla fina pojkarna på fall!


WEHO, imorgon ska få bli en helt OK dag!

Imorgon tänker jag leka med min häst. Ska typ ägna hela den här veckan åt hästisarna. Är faktiskt festsuegn redan nu igen men NJA. Kanske kan försöka med en vit veckodagsvecka. I helgen är det jul. Det kändes typ, inger speciellt. Vad hände med det bästa decembret någonsin och allt julmys? Kanske händer i helgen. Någon dag måste klapparna köpas in också.

Flow Ball den ska vandra från den ena till den andra!

TJENA BLOGGEN! Igår blev inte lika lugn som planerat. Sagt och gjort spelade vi bingo. Jag vann inget. Efter en nostalgitripp med massa gammal musik hamnade vi hemma här för vinet. Sex imorse gick jag till sömns efter ytterligare en krigsskada. Snart är jag ett fett blåmärke rikare. Men whatever, vi hade ju faktiskt ganska trevligt!


ROCKSTAR 101

Jag lider fortfarande av mina krigsskador. Ikväll tar jag en lugnare umgängeskväll till Bingolotto! Kom förresten på att det inte är så himla länge kvar innan jag hänger i Spanien, är typ där om ganska precis två veckor! Oj vad tiden rullar på!

MagiskaFlippan och den Blå Hakan.


Jaha, igår var jag askalas igen, med två favoriter, Jenni och Linnea. Någon gång inatt gjorde jag en vurpa genom någons vardagsrum och ovan har ni resultatet. Plus en defekt arm/axel. Ikväll var tanken vin igen, en fin inplanerad, bra vinkväll. Istället mår jag som ett as och tittar på Änglagård.

Felixs (?) framtid, från vår höga ute-veranda.


För man vill ha det man vill ha och man vill ha det nu!

Mitt bilköp har fått mig lycklig och positiv. Nu vill jag börja packa, göra listor på allt jag ska ha med, planera in alla dagar fram tills att jag far. Nu är det inte alls tråkigt att vara arbetslös och ha grymt mycket fritid längre. Jag kan ju faktiskt åka till mina hästar, och gör jag det inte så är det By Choice liksom. Så himla grymt. Visste att allt skulle bli AWSM så fort jag fixat mig ett fordon. Om jag tröttnar på hästar efter det här halvåret i Stockholm ska jag typ börja hobbyjobba med billackering. Jag var ju faktiskt en naturbegåvning på att slipa bildörrar förr. Hur svårt det nu kan vara.

Älskar mitt liv just nu. Jag skulle bara behövt lite pengar.

Juste! Jag har träffar Jennisen ikväll, den där som spenderat månader på varmare breddgrader. Linnea var också med, men henne träffade jag ju senast igår. Nu har vi fina vinplaner. Så visste ni det, tjingis!

Felicia <3 Passaten = Sant

Igår hittade jag en jättefin bil. En passat, som legat på blocket och som jag klickat förbi flera gånger bara för att jag typ aldrig ens tänkt Passat. Hursom klickade jag mig in på annonsen, och där var den, Passaten, jag och pappa bestämde oss för att provköra den under kvällen, och så blev det. Jag blev som ett litet barn på julafton och ville så gärna ha Passaten, för den var fin och väldigt rolig att köra. Men pappa var skeptisk.

Jag gick därför ut och firade min nyfunna kärlek slash dränkte sorgerna i förtid, ifall det nu inte skulle blivit jag och Passaten. Men vem ringer och väcker mig imorse om inte pappa, som säger att han prutat på Passaten och vi hämtar/får hem den ikväll! WEHO, det blir jag och Passaten, och nu ser jag Passater(?) överallt! Så himla skoj! Lite saknar jag Lilla Gula dock.


Det här är Vivve och Felix!

Annars har jag adressändrat och hittat en bil jag vill titta på ikväll!

Excuse Me While I Light My Spliff

Jag är så himla ridsugen! Jag blir galen över att jag inte tar mig ut till Suzan! I och för sig så är väl inte vädret det bästa, men fortfarande. Det här blir dag nummer fyra när jag inte gör speciellt mycket alls. Pax att hitta en bil och köpa den DIRR.


Paco De Lucia

Vivve gör mig alltid så glad. Typ såhär glad.



Tillochmed ikväll, när Vivve inte var riktigt på topp. Så tyckte jag att det var jättekul att tvinga i henne en lussebulle. Tur är väl det att det är hon som blir min sambo sen i Stockholm, och nu har vi ju Felix som ser till att vi inte börjar bråka och sådär, så allt kommer nog gå fint.

Vad har jag annars hittat på idag? Lediga dagen nummer, tre eller fyra. Jag har typ, väntat på Ingemar och biltittning vilket aldrig blev av, sett Greys, handlat konstig mat, tagit fram två granar som julpynt samt, tittat på Lucia med Vivve, glögg drack vi också till lussebullarna, och åt Paradisask. Nu är jag åter forever alone. Dags för vinet och mera Greys!
Det är jag som är Lucian. Har fortfarande inte kommit på varför vi firar denna dagen förresten!

En månad till Stockholmsflytt!

Om precis en månad, så flyttar jag, Vivve, Felix och min nya bilkompis till Stockholm. Suzie får stanna uppe ett tag har jag kommit fram till. Så får vi se hur det ser ut efter någon månad eller så. Annars är det ju Lucia idag, och jag har inga Luciaplaner alls. Funderare på att gå till mammas jobb där Gokväll skulle filma deras tåg, fast jag är nog lite lat för det. Alltså hatar mig själv när jag är ledig. Orkar aldrig göra nått. Ska hursom prova en bil idag, tror inte det är min nya kompis men vi får väl se. Tjingis!

Baby, Somethings On My Mind, I'm Gonna' Say It

Helt seriöst. Jag har ingenting att göra. Jag har inga pengar, då allt från helgen tydligen drogs inatt eller något så jag har ungefär tusen svenska kronor att leva för tills löning. Så mycket för mitt mysiga December. Jag har heller ingen bil, så jag tar mig varken till Suzie eller till pollarna på Teg. Jag har heller inget jobb att fördriva tiden på. Tack och lov att jag egentligen har någon sorts plan om ganska snart prick en månad. Skulle aldrig kunna leva med mig själv såhär abetslös och fattig. Det får mig att vilja läsa hästböcker, ni vet sånna där från Pollux typ. Inte undra på att du hänger på bibblan så mycket Vivve. Jaja, snart hoppas jag och Ingemar ringer så vi kan fara och kika på någon bil. Det blir min räddning om det är min nya själsfrände.

Dedication To My Ex

TJA BLOGGEN! Igår var jag askalas, idag har jag mått skit men inte behövt röra mig många meter så vad gjorde det. Folk brukar alltid säga att det lönar sig att ha fest för alla saker folk glömmer och så mycket dricka man har kvar efteråt. Nått i den stilen i allafall. Det stämmer inte. Allt dom lämnat efter sig var tomma burkar, kanske några halvfulla, men även dom rensade Pär inatt. Alla cidrar och ölar blev plötsligt hans, han trodde allt var hans. Fast det ligger i och försig en röd ros på bordet. Som jag har för mig att Sanna lämnade, det var fint tyckte jag.

Jaha, vad har jag mer kommit på idag då, jo att jag är arbetslös och billös, samt har lite panik över hur jag ska göra med allt. Imorgon ska jag hursom kolla på en bil, sen kanske jag borde säga upp min parkeringsplats. Imorgon ska jag nog göra en lista på allt jag måste göra innan jag flyttar, så jag inte drabbas av fullständig panik. Men den smyger sig närmare, paniken. OK, en sak i taget, imorgon ska jag kolla på en bil.

Thank god for mom and dad!

Här har jag varit, igår var jag någonstans, och ikväll fick jag sällskap en sväng. Både innan och efter jag inte kom in på Olles. Kom in därimellan, men blev tydligen för full i mitten enligt Jens, vakten. Inte OK, inte sant, men OK. Nu lyssnar jag på awsm musik. Imorgon ska jag ligga och slöa hela dagen bara för att jag kan. Är ju arbetslös så att.
Vivve utanför Allstar
Vivve på Forslundas julmarknad.

Time To Say Goodbye

Juste, Lilla Gula lämnar mig imorgon. Eller hon har egentligen redan lämnat mig, men imorgon kommer jag typ aldrig mer se henne. Eller OK, hon hamnar typ i Vännäs, så jag kanske visst stöter på henne någongång :) Åh, jag lyssnar på Goodbye My Lover låten ni vet, och jag blev typ seriöst deppig. Älskade Lilla Gula, vem ska nu ta med mig runt på alla äventyr?

Beautiful Snowangel

WEHO! Hänger på jobbe, idag har varit en asbra dag, det har varit massa roliga människor här, och jag har inte behövt prata med så många ur vår svenska befolkning. Inte utlänska heller för den delen. Och tur var väl det, för dekis har jag varit. Igår drack jag och Vivve varsin vinflaska, sen for vi till Olles, där det bjöds på öl, glassplitter och trevligt folk, påvägen hem gjorde jag vinterns första snöänglar. Det var kult. Ni kan få en video om ni vill.


We Don't Have To Take Our Clothes Off

Vaknade lite för tidigt för min smak, trots att klockan egentligen inte var mycket allt. Var hursom AWSM och fixade sista tvätten, diskade lite smått sen smetade jag på mig ett ansikte och for och hämtade kläder och grejer lite överallt och ingenstans. Vi lunchtid trippade jag in på ett mycket tomt jobb, och nu är jag hemma igen. Fortfarande arg över motorvärmarkabeln och jag har spanat in både en och annan som nog kommer få följa med mig hem. Måste bara få bort min noja om kameror eller poliser som lurar i varje hörn, för att inte tala om grannar.


Breaking Dawn

Hej Allihopen! Jag är så himla arg just nu. Någon har snott min motorvärmarkabel till Lilla Gula. Så himla onödigt, speciellt när jag tänkte innan jag åkte iväg, "ska jag slänga in den i bilen... nää, så himla jobbigt, kommer ju endå tillbaks om några timmar" tji fick jag. RAWR, ska gå och sno någon annans kabel, aldrig att jag har råd att köpa en ny..... Hursom, så var det kallt men mysigt att köra häst idag. Lika skönt var det att komma hem och se serier plus julkalendern samtidigt som jag lyckades äta ikapp på chokladkalendern mamma köpt åt mig. Trevligare blev det mot kvällen när jag och Bibsan åt middag på Allstjärnan, sen har vi avslutat med Twilight. AWSM dag, alla dagar borde vara som idag. Minius tjuven som varit på besök. Hatar tjuvar, pax att bli en klappsnappare. Ska sno alla fina julklappar. Jag har en klump i magen och är på konstigt humör.


Hej mitt vinterland!

Nu har äntligen snön kommit! Så himla mysigt! Idag ska jag köra häst, och ikväll väntar middag och bio med Bibsan! Mer om det!


Här sitter jag, och planerar mitt nya liv!


Maximal Crazy

Jaha, hej. I helgen har vi alltså varit hästvakt jag och Vivve, nu är jag hemma och tröttare än tröttast, plus att jag har hundrafemtio miljoner tankar som snurrar runt i min skalle. FET ångest inför allt som har med Stockholmflytten att göra, och jag har verkligen ingen aning om om jag borde ta med mig Suzan eller inte? What to do liksom. Kanske borde låta henne leva härligt hästliv och förevigt vara överviktig så jag kan satsa på något yngre. Wallalallalala, jag har ingen aning om någonting. Men hon är ju min lilltussa!


Hänger i Harrsele

Hänger med Vivve i Harrsele och leker hästvakt! Snart ska vi till Vännäs Ryttarförening och se på julshow! Så himla mysigt vi ska ha! Trevlig Lördag!


RSS 2.0